پیشگیری از آبله مرغان از ابتلا به زونا هم جلوگیری میکند. کودکان باید اولین دوز واکسن را بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی و دوز دوم را بین ۴ تا ۶ سالگی دریافت کنند.
درد در ناحیه درماتومی که تحت تاثیر قرار گرفته است.
بثورات اغلب به صورت نواری از تاول در یک ناحیه از بدن ظاهر میشوند. هر دو بیماریهای زونا و آبله مرغان ناشی از ویروس واریسلا زوستر هستند.
پارانویا زمانی تبدیل به توهم میشود که افکار و عقاید غیر منطقی در ذهن فرد ثابت شوند و هیچ چیز از جمله شواهد و ادله نتوانند فرد را متقاعد کند که آنچه که فکر میکند یا احساس میکند، درست نیست.[۱۲]
۱۰:۰۰ منو فوتر
فقط تماس مستقیم با مایع داخل تاولها میتواند ویروس را گسترش دهد. بنابراین، پوشاندن تاولها خطر سرایت بیماری را کاهش میدهد.
اما در برخی از افراد و به دلایلی که کاملاً مشخص نیست، ممکن است ویروس واریسلا زوستر سالها بعد دوباره ظاهر شوند و در امتداد الیاف عصبی حرکت کنند تا باعث ایجاد زونا شوند.
اعتقاد بیماری زونا بعد از آبله مرغان به اینکه قدرت خاصی دارند یا در یک مأموریت مخصوص هستند (هذیان عظمت)
آیا صرف داشتن دشمنان زیاد، برای ابتلا به پارانویا کفایت کند؟ این مبحث، موجب بروز مباحث فلسفی فراوانی گشته که به این لطیفه نیز منجر شدهاست: «اینکه تو پارانویا داری دلیل نمیشود که کسی آن بیرون نخواهد تو را بکشد.» درمان پارانویا[ویرایش]
برای کودکان: واکسن آبلهمرغان: کارشناسان واکسیناسیون معمول با واکسن واریسلا (واکسن آبلهمرغان) را در طول دوران کودکی توصیه میکنند. با تزریق دو دوز واکسن، حداقل ۹۰درصد شانس جلوگیری از آبلهمرغان وجود دارد.
افراد بارداری که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند و واکسنی برای آن دریافت نکردهاند.
زخم زونا معمولاً با سوزش، سوزن سوزن شدن یا خارش در ناحیهای که در نهایت منجر به جوش میشود، شروع خواهد شد. بعضی اوقات، درد ناشی از آنها شدید است و افراد ممکن است از حساسیت شدید پوست خود شکایت کنند.
به جرات میتوان گفت که ازدواج با اختلال شخصیت پارانوئید یکی از سختترین تجربههایی است که یک فرد میتواند در زندگی داشته باشد.
استفاده از واکسن فقط برای پیشگیری از زونا توصیه میشود. بنابراین، برای درمان افرادی که در حال حاضر به این بیماری مبتلا هستند گزینهی مناسبی نیست.